Ispovjesti

“Okrenula sam situaciju u svoju korist…”

Diplomirana sam pravnica i nisam željela da radim svašta, mada mi zbog toga muž i svekrva mnogo prigovaraju i kažu da sam neradnik.

Međutim morala sam nakon svih ovih godina popustiti i danas sam počela da se obučavam za rad u jednoj poslovnici igara na sreću. Mislim posao ispod svakog nivo, ali jednostavno sam morala pristati da radim taj posao.

Oko podne je došao šef svih poslovnica u gradi i rekao mi da treba da pođem sa njim na detaljne razvovore. Nisam mogla ni da pretpostavim o čemo je ustvari riječ, krenula sam sa njim, a ubrzo smo stigli pred jednu stambenu zgradu. Rekao mi je da je tu stan i ako sam stvarno zainteresovana za posao da moram sa njim da se malo družim u tom stanu.

Spustio je svoju ruku na moje koljeno, a ja sam tada u sekundi skontala kako da cijelu situaciju okrenem u svoju korist, ipak sam ja diplomirala pravo i to na drzavnom fakultetu.

Rekla sam mu da sam diplomirana pravnica i ako mi može obezbijediti posao na tom nivou obrazovanja, da ću bez problema da sa njim odem u taj famozni stan i to ne jedanput, već koliko god puta to zaželi.

Rekao mi je da nije nikakav problem jer uskoro baš treba da prime jednog pravnika, ali da do tada treba da radim u poslovnici. Proveli smo sat, sat i pol u tom stanu, odnos, kao i svaki drugi odnos koji sam do sada imala u životu. tačnje nije, jer ovaj će mi obezbijediti dugo očekivani posao u struci, a i dobila sam 10 eura da se počastim.

loading...

Čudni su ti putevi sudbine.

izvor: info-magazine.site

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button