Ispovjesti

“Tata i mama znaju da sam svom decku pružala nedostajanje u kolima”

Tata i mama znaju da sam svom decku pružala nedostajanje u kolima! Zbog posla sam bila nekoliko nedelja u inostranstvu i kada sam se vratila dečko me pokupio i krenuo da me vozi kući, nekoliko nedelja razdvojenosti teško nam je palo i bili smo napaljeni. Krenula sam da mu otkopčavam pantalone i zadovolja*am ga u autu dok me je vozio.

A onda je on počeo da usporava jer je trebalo da skrenemo na put prema mom gradu. Mislila sam da bi on trebalo da sv.ši pre nego što dođemo blizu mog stana. Zagnjurila sam glavu i brzo se pomerala gore-dole. Kad je počeo da sv.šava, čula sam nekog da ga doziva. Auto je stao pored nas.

Moj dečko je bukvalno sv.šio kad smo čuli taj glas i zastenjao. Čula sam: “Koji ku..c!” i prepoznala glas. Uspaničila sam se i skočila, udarila glavom u volan, ugrizla se za jezik i ispljunula spe..u svuda.

Pogledala sam svog oca kako zuri u mene kroz prozor. Pogledao nas je oboje, okrenuo se i nastavio da vozi. Mi smo se odvezli prema dečkovom stanu i odustali od ideje da iznenadimo moje roditelje. Mislim da je tata

doživeo dovoljno iznenađenja. Bukvalno nije ništa rekao. Sreli smo se drugi dan, jer nas je mama pozvala na večeru. Bilo je neverovatno neprijatno. Mislim da se dečko skoro us*ao od straha. Iako ništa nije rečeno, mislila sam da i moja mama zna sve. Totalni blam…

(komicnistatusi.rs)

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button