Ispovjesti

Živim u braku bez odnosa

Ništa mi ne ide u životu… U jako sam lošem braku. Počela sam potajno da izlazim sa najgorim gradskim ženskarošem.

Bio je to period kad sam bila razočarana, osećala sam krizu i čežnju da nekog gledam pod mojim nogama. I dođem kod gradskog ženskaroša, dogovorili smo se, krećemo u sobu, kad govori on meni da ne može da spava sa mnom.

Rekoh šta je bilo, kaže voli drugu sa kojom ne može biti. Ostatak večeri smo sedeli i pili, jadali se jedno drugome


BONUS ISPOVJEST:

U vezi smo 5,5 godina i ovo ljeto treba da se vjenčamo

Prolaze ljepe djevojke, a on prekrstio ruke i gleda u daljinu, dosađuje se. Pomisim da li je moguće da ne pogleda u neku od njih, tek tako. Napravim krug i opet ga vidim, sjedi ali više ne sam neka djevojka do njega stoji i pričaju.

loading...

Mislila sam u prolazu je, možda neka poznanica, ali on tada protrlja ruke o koljena (to radi kad je nervozan) i odgovora joj nonšalantno, razgovaraju uz osmijehe. Vjerujte u tom trenutku sam željela da se bacim sa balkona, rušio mi se sav moj svijet pred očima, imala sam utisak da ga gubim.

A ona i zadnji tračak nade da je sve nesporazum mi se gubi, on uzima telefon i čačka po njemu,memorise njen broj moj vjerenik mi šalje poruku i kaže Dolazi više, dušu mi uze neka devojka spasavaj me. Shvatam da nije memorisao njen broj već je pisao meni poruku

izvor: info-magazine.site

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button